EETCAFé MK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 528 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafé MK. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2024 om 16:54 One of the best Restaurant In Leeuwarden !! Kapsalon/ Pizza
5 mei 2024 om 21:16 lekker eten tegen een goede prijs en heel snel bezorgd vandaag absoluut indrukwekkend 40 minuten had ik het voor me staan en een hele leuke bezorgen heel vriendelijk en attent
29 apr 2024 om 23:40 Waar is de andete Waar is de andere helft van het pita broodje?
29 apr 2024 om 1:32 Goed.
26 apr 2024 om 22:19 Heerlijke lamsshoarma met knoflooksaua miste jullie lekkere rode saus
26 apr 2024 om 15:24 Broodje kip doner was lekker. Kipnuggets in een afgesloten aluminium bak met sla er onder is niet echt een aanrader. Waren best wel afgekoeld en slap hierdoor
24 apr 2024 om 22:01 Helaas niet lekker deze keer en onsmakelijk uitziende kip kebab. Jammer
22 apr 2024 om 11:05 Bedankt maat , was super vers en de pizza was echt dik belegt ! Dat zie je niet vaak meer . Aardige bezorger ook
21 apr 2024 om 14:45 Vaste klant! Constante kwaliteit en de beste rode saus met uitjes van LWD! Groetjes :)
21 apr 2024 om 10:19 Gore meuk. Bestel hier niet, tenzij je buikpijn wilt.
20 apr 2024 om 21:25 Had een falafel kapsalon. De patat was flets en er zat amper kaas over. Niet lekker.
18 apr 2024 om 23:00 Lekker ik ga nog een keer bestellen